Zelfmaakkast
  • 100% maatwerk
  • Veilig online betalen
  • Afhalen ter plaatse
  • Levering met koerierdienst

Uitrusting

Grepen

Wij bieden een ruim assortiment grepen aan. Kies uw best bijpassende greep voor in uw interieur.

Omdat wij de handgreephoogte niet zelf bepalen, boren wij de gaten niet voor. 

U kunt een boorsjabloon terug vinden bij 'Grepen boorsjablonen' onderaan de foto.

 

 

Maatkasten zijn een investering voor het leven.
- Zelfmaakkast

Kledinglift - Kledingroede

De opvouwbare garderobestang maakt het mogelijk om zonder inspanning toegang te hebben tot het bovenste gedeelte van de maatkast. Het heeft ook een zachte beweging met een beschermde opvouwbare achterzijde en een maximale belasting van 12 kg. De stang wordt gemonteerd aan de zijkanten van de maatkast.

De kledingkastroede  heeft een rechthoekige lijn ideaal om uw kledij aan op te hangen. Deze is vervaardig uit aluminium.

Lades

Voor de lades werken wij met BLUM. Dit zijn kwalitatieve lades die tot 60kg kunnen dragen. Dit zorgt voor een zeer stabiel gebruik zelfs bij een overvolle lade! Onze lades worden standaard altijd in het  uni-decor wit geleverd.

Scharnieren

Wij werken met BLUM soft close scharnieren. Zo sluit uw deur rustig bij het dichtgaan. Deze zijn gemakkelijk te monteren op uw deur/kast.

Legplanken

De legplanken van 28 mm  geven uw kast een extra mooie uitstraling. De legplank is niet alleen visueel mooi maar heeft ook een zeer belankrijke functie! Namelijk hij heeft een beter draagvermogen dan een legplank van 18mm dik.

1 mm ABS kantenband

Alle platen worden afgeplakt met 1 mm ABS kantenband. Wij plakken elke diktekant af met 0.3mm om slijtage tegen te gaan.

 

Ruggen van 10 mm

Onze ruggen van 10 mm zijn niet plooibaar wat uw zelfmaakkast extra stevigmaakt. Tijdens de montage legt u de rug op uw kastframe, schroeven maar! Door zijn dikte van 10 mm is dit een lichtgewicht onder de platen.

Multiplex sokkel

De multiplex sokkel geeft een extra stevigheid om uw kast te dragen. De sokkel wordt voorzien met een hoogte verstellers, deze zijn in een vingerknip geregeld.