Zelfmaakkast
  • 100% maatwerk
  • Veilig online betalen
  • Afhalen ter plaatse
  • Levering met koerierdienst

FAQ

Ons product

Onze zelfmaakkasten zijn kasten die meestal volledig worden ingewerkt in het interieur. Ze sluiten perfect aan met de muren en/of het plafond zodat alles netjes en verzorgd oogt. Onze zelfmaakkasten zijn zodanig ontworpen dat het niet evident is om deze naderhand te verhuizen, maar principieel kan dat wel. Het is een aanrader om de kastframes steeds in hun geheel te verhuizen. Tip: een vrijstaande kast is veel makkelijker te verhuizen dan een inbouwkast! Hou hiermee zeker rekening bij het bestellen.

Als u een zelfmaakkast wenst te gebruiken voor het opbergen van geplooide kledij en dergelijke zijn ondiepe legplanken een mogelijkheid. Zo blijft jouw kledij in de zelfmaakkast steeds keurig en kreukvrij. Hou in de configurator rekening met een diepte van 45cm. Bij andere toepassingen, bijvoorbeeld ringmappen in een bureau, kan u eveneens de diepte van 45cm aanhouden. Voor kledijkasten waarbij u uw kleding kan ophangen aan een vaste baar of een liftsysteem, is een diepte van 60cm het minimum. Wij houden bij de fabricage van de kast rekening met alle andere factoren.

Om een mooie afwerking te garanderen werken wij met paslatten. De paslatten komen in variabele maten voor met een minimum maat van … cm/mm. Voor de sokkel wordt er een plint geplaatst dit zorgt voor een stralend uitzicht.

De sokkel bestaat uit variabele maten, terug met een minimum/maximum maat.

De scherpe prijs wordt aan de hand van de gekozen kast berekend. Dit is een correcte prijs voor het degelijk materiaal.

Dit is zeker mogelijk indien er geen handvaten geselecteerd zijn in de configurator. U kunt geen handvaten via ons bestellen.

Spiegeldeuren zit niet in ons assortiment deuren.

Alle accessoires zijn opgenomen in onze configurator.

Wij bieden enkel draaideuren aan.

Dit is mogelijk, wij houden alles van bestellingen bij in ons archief.

Wij bieden enkel zelfbouw pakketten aan. U dient inderdaad zelf uw kast samen te schroeven.

De bestelling

Wij beschikken niet over een showroom. U kunt ons contacteren voor de gewenste kleurstalen voor uw toekomstige kast(en).

De installatie

Alle zijwanden zijn voorzien van rijboringen. Hierdoor kunt u de legplanken op de gewenste hoogte verstellen.

Wij beschikken niet over een plaatsingsdienst.

Momenteel beschikken wij niet over een opmeetdienst.

Wij werken met de  traditionele deuvel - schroef verbinding. Onze meegeleverde schroeven bevatten een torx kop voor de extra stevigheid bij het monteren.

Levering

Wij leveren uw zelfmaakkast aan uw huis.

Wij leveren uw kast op de gelijkvloerse verdieping.

Uw kasten worden geleverd met een externe koerierdienst en worden achteraf verrekend.